FANTASTIČNA ZARADA: Evo tko je ponudio veliki iznos za Biuka!

FOTO:

Mladi Stipe Biuk najveći je talent koji trenutno igra u splitskom Hajduku. Uprava kluba jako ga cijeni i već se ranije pisalo kako bi u aktualnom prijelaznom roku mogao napraviti veliki transfer.

Pisalo se o velikom interesu Atalante, a sada dolaze napisi iz njemačke Bundeslige. Naime, 24sata piše kako je Biuk zaista blizu odlaska iz Hajduka. Za mladog reprezentativca zainteresirano je nekoliko klubova iz Lige petice, a najkonkretnija ponuda je iz njemačkog kluba čije ime se drži u tajnosti.

Iz krugova bliskih igraču, doznaje se kako je spomenuti klub već stupio u razgovore s Hajdukom i pokazao interes da Biuka odmah otkupi, a prema neslužbenim vijestima, riječ je o iznosu od oko šest milijuna eura uz dodatne bonuse koji bi pripali Hajduku u slučaju dobrih igara i sljedećeg transfera.

Biuk je najvrjedniji Hajdukov igrač na tržištu i nije nemoguća varijanta da se Hajduk odluči na njegovu prodaju kako bi popravio financijsku situaciju. Nije to popularan potez, ali na neke stvari ljudi u klubu jednostavno ne mogu utjecati.

U ovome trenutku ne može se reći kako je transfer već gotov, no pregovori su ušli u vrlo ozbiljnu fazu i nije nemoguće da brzo budu i finalizirani. Cijeli posao ovisi o odluci Hajduka, a kad i ako se oni odluče, transfer će biti realiziran.

Komentari

komentara

« Povratak