FANTASTIČNE BROJKE: Evo koji su najposjećeniji stadioni ove sezone, njemački gigant dominira!

FOTO:

Zastor na ovu nogometnu sezonu polako se spušta, tri od pet najjačih liga su završile, ostaje još zadnje kolo u Italiji i Francuskoj. Poznata talijanska Gazzetta dello Sport je tim povodm istražila koji klubovi imaju najlojalnije navijače.

Odgovor i nije iznenađujuć, radio se o njemačkom doprvaku Borussiji Dortmund. Crno-žute je ove sezone pratilo u prosijeku čak 81 tisuća navijača, što zauzima gotovo cijeli Westfalen. Fantastične su to brojke za Dortmund, još otprije je poznato da ih slijedi veliki broj vjernih navijača.

Na drugom mjestu se se smjestili minhenski Bayern i Barcelona, ta dva velikana je u prosjeku na Allianz Areni i Camp Nou pratilo 75 tisuća navijača. Iza njih slijedi Manchester United, unatoč zaista katastrofalnoj sezoni imali su najveću posjećenost na Otoku, 75 tisuća navijača je po utakmici pohodilo kultni Old Trafford.

Društvo najgledanijih klubova zaključuju Arsenal i Schalke koje je bodrilo 60 tisuća duša po utakmici. Isto tako, osim indeksa za mjerenje vjernosti navijača, tu je i indeks pokrivenosti stadiona koji je u Premiershipu i Bundesligi visokih  93 i 95 posto.

DEFINITIVNO ODLAZI IZ ŠPANJOLSKE: Solskjaer Hrvata vidi kao temelj svoje momčadi u novoj sezoni!

SJAJNE VIJESTI: Vođa mlade reprezentacije će biti spreman za Europsko prvenstvo!

Komentari

komentara

« Povratak