FIFA PORUČILA SAVEZIMA: Odlučite sami hoćete li poništiti nacionalna prvenstva!

FOTO:

Iako je UEFA objavila kako nema prekidanja prvenstva, odnosno tko to napravi neće ići u Europu iduće sezone, FIFA će izgleda nacionalnim Savezima izdati drugačiji naputak.

Engleski Athletic piše da će sezona 2019/2020 biti produljena do daljnjega, tako da će Savezi moći samostalno odlučiti hoće li nastaviti ili prekinuti tekuću sezonu.

U idućih 48 sati trebale bi se znati pojedinosti oko ljetnog prijelaznog roka, što će se dogoditi s igračima kojima istječu ugovori i dokada će vrijediti novi ugovori ukoliko produlje onaj postojeći s trenutnim klubom u kojem nastupaju.

Tako bi Engleski nogometni savez trebao sam odlučiti hoće li poništiti ovu sezonu u kojoj je Liverpool izdominirao ligu, prema tome bi i HNS mogao odlučiti kakva će biti sudbina HNL-a. Zvijezda Manchester Uniteda, Luke Shaw, poručio je da se Premiership treba poništiti.

“Poništite sezonu i odigrajmo novu ispočetka. Da, ispočetka. Ako se prvenstvo ne može završiti, mora se poništiti.  Navijači su nam najbitniji, mi smo tu zbog navijača. Ako na stadionu ne bude navijača, onda nema smisla igrati. Naši navijači su fenomenalni, uvijek nam daju podršku i lakše je igrati kad su oni na tribinama. ” – izjavio je engleski branič.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

Komentari

komentara

« Povratak