FINA LOVA: Evo koliku će otpremninu Štimac dobiti nakon otkaza u Indiji

FOTO:

Poznati hrvatski strateg, Igor Štimac, danas je dobio otkaz u dalekoj Indiji. Tako je završila avantura koja je trajala više od pet godina.

Štimac je dobio otkaz nakon sastanka s čelništvom indijskog nogometnog saveza. Kao razlog njegovog otkaza navodi se razočaravajući učinak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Indijski savez poželio je Štimcu svako dobro u nastavku karijere.

Indija je porazom od Katara u posljednjoj utakmici izgubila sve šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo. Osvojila je samo pet bodova u šest kola i završila na trećem mjestu u skupini A te tako ostala bez plasmana u sljedeću rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a morat će igrati i dodatne kvalifikacije za Azijski kup.

Štimac će nakon otkaza dobiti otpremninu, objavili su indijski mediji. Top Indian News piše da će otpremnina iznositi oko 360 tisuća američkih dolara. Kako piše indijski News9Sports, savez je Štimcu ponudio iznos od tri mjesečne plaće kao kompenzaciju, a očekuje se da će Štimac na to pristati.

Komentari

komentara

« Povratak