FINIŠA SE VELIKI TRANSFER HAJDUKA: Evo koliko će Splićani zaraditi na Biuku!

FOTO:

Prošli tjedan stigla je senzacionalna vijest kako je talijanska Atalanta odlučila krenuti po mladog hajdukovca, Stipa Biuka.

Ovaj 19-godišnji supertalentirani mladić tako će prema svemu sudeći napustiti Hajduk tijekom ljeta. Čeka se prava ponuda, zainteresiranih klubova je sva sila. Tu se ne pita Biuka, on je sasvim miran, njemu je jedino važno da igra, odnosno da ne sjedi na klupi. Jer, on jedino kontinuiranim igranjem može brzo napredovati. Sportske novosti čak i imaju izvor koji tvrdi da je blizu prodaja.

Hajduk traži način kako će popuniti svoju blagajnu, pa su spremni na tržištu ponuditi niz uglavnom mlađih igrača, onih koji imaju dulji odgovor s “bijelima”.

Jedan od njih je Biuk koji s Hajdukom ima potpisan ugovor do 2026. godine. U posljednje vrijeme na stol predsjednika Lukše Jakobušića stigla je ponuda “teška” sedam milijuna eura od talijanskog prvoligaša Atalante, barem tako tvrdi skaut tog kluba Saša Bjelanović, bivši sportski direktor “bijelih”.

To je početna ponuda koja može nabubriti, pogotovo s raznim bonusima, i do desetak milijuna eura, što je izvanredna cijena.

TO SE ZOVE POJAČANJE: DINAMO ZAGREB DOVEO SJAJNOG IGRAČA!

Komentari

komentara

« Povratak