FINO ĆE SE NAPUNITI KASA: Varaždin radi jedan od najvećih transfera u povijesti kluba!?

FOTO:

Najveći izlazni transfer u povijesti Varaždina je dogodio se u ljeto 1997. godine kada je tada supertalentirani 22-godišnji Davor Vugrinec otišao u turski Trabzonspor za četiri milijuna eura. Tom transferu približio se samo Saša Bjelanović kada je 2,5 milijuna eura otišao u talijanski Como.

A pred Varaždinom je još jedan veliki izlazni transfer. Naime, škotski mediji javljaju kako je njihov Aberdeen ozbiljno zagrizao za 23-godišnjeg Tonija Teklića koji je ove sezone razvalio u dresu Varaždina postigavši devet pogodaka uz dvije asistencije.

Kako piše Football Scotland, Aberdeen slaže ekipu za europske izazove nakon što je završio treći na ljestvici prethodne sezone domaćeg prvenstva, a kao adut u toj borbi vidi Teklića.

Teklić je u Varaždinu već dvije godine, a ove je sezone u 33 nastupa zabio osam golova i namjestio tri. Ušao je u zadnju godinu ugovora s Varaždinom pa hrvatski prvoligaš nema puno izbora. Mora prodati Teklića sada ako želi išta zaraditi, a nema dobru poziciju u pregovorima da bi tražio ozbiljnu odštetu.

Tekliću se nedavno ažurirala cijena pa tako sada vrijedi milijun i pol eura, ali jasno je kako Varaždinci neće moći dobiti takav iznos…

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak