FOOTMERCATO LANSIRAO SENZACIJU: Messi prihvatio ponudu novog kluba!

FOTO:

Argentinski velikan, Lionel Messi, jučer je odigrao posljednju utakmicu u dresu francuskog PSG-a. Tamo je proveo dvije godine odigravši 75 utakmica te je pritom postigao 32 pogotka uz 35 asistencija. Na kraju je odlučeno kako neće potpisati novi ugovor.

Također treba istaknuti kako je Messijev rastanak s Parkom Prinčeva bio jako tužan jer su ga žestoko izviždali vlastiti navijači. Naime, većina Parižana zamjera mu izostanak utjecaja što se tiče Lige prvaka gdje je PSG dva puta eliminiran u osmini finala.

A već se zna gdje će nastaviti karijeru. Naime, Footmercato je jučer lansirao senzacionalnu vijest kako je Argentinac prihvatio ponudu od Al Hilala, koji mu nudi 600 milijuna eura po sezoni bez poreza uz ugovor na dvije godine. Njihov argentinski novinar Santi Aouna tvrdi da je ponudu prihvatio Messijev otac Jorge i da u Saudijskoj Arabiji vjeruju da će posao biti realiziran.

No, isti ovaj novinar tvrdi kako jedina prepreka Saudijcima može biti Barcelona jer se Messi navodno želi vratiti u svoj dom. Međutim, i tu postoji problem. Katalonci imaju ogromnih problema s financijskim fair playom zbog kojeg su morali i otpustiti neke igrače na kraju sezone. Messijev dolazak i potencijalno veliku plaću morala bi odobriti La Liga, koja nije bila Barceloni pretjerano naklonjena u zadnje vrijeme.

“U Al Hilalu su euforični i vjeruju da će sve biti gotovo do kraja sljedećeg tjedna. Uvjereni su da će liga biti spektakl s Cristianom Ronaldom i Lionelom Messijem te da Argentinac ipak neće moći odbiti najveći ugovor u povijesti sporta”, piše Aouna.

Osim Messija i Ronalda prema Saudijskoj Arabiji bi navodno trebao krenuti i Karim Benzema, koji je prema nekim medijima već sve dogovorio s Al Ittihadom. O zovu milijuna razmišlja navodno i Sergio Ramos, a Messiju bi suigrač u Al Hilalu mogao biti Sergio Busquets.

Komentari

komentara

« Povratak