FOTO: Dječak je htio frizuru poput Ronalda. Otac ga je ošišao na Pravog Ronalda!

FOTO:

Sjećate li se Svjetskog prvenstva 2002. godine koje se održalo u Južnoj Koreji i Japanu? Turnir je maestralno dobro odigrao legendarni Ronaldo koji je bio prvo ime u reprezentaciji Brazila koja je u finalu svladala Njemačku 2:0.

Jedan u moru “problema” tijekom svjetske krize i karantene uzrokovanih pandemijom koronavirusa jeste i to da frizerski saloni ne rade. Ako se netko želi ošišati, prinuđen je to učiniti sam ili ako ste dječak, onda tražite pomoć od ukućana u tom naumu.

Najčešće je taj ukućanin otac, a jedan je baš odlučio nasamariti vlastitog sina. Neki će reći da mu je time pojasnio neke nogometne stvari, koje ćemo ovog puta ostaviti sa strane. O čemu se, zapravo, radi. Dječak, očilgledno navijač Chelseaja, zatražio je od oca da ga ošiša poput napadača Juventusa Cristiana Ronalda. Pribavio je dječak i fotografiju Portugalca kao vrstu pomoći u tom pothvatu.

Kad je otac završio poslao ga je pred ogledalo kako bi provjerio kako je ispala frizura. Dječak je dobio istu, preslikanu i nikada zaboravljenu hit-frizuru Ronalda. Onog brazilskog Ronalda. Po mnogima, poput njegova oca – “pravog Ronalda”.

Podsjetimo, Ronaldo je stigao na Svjetskom prvenstvu 2002. u Japanu i Južnoj Koreji s frizurom koja nikad do tada, a ni nakon tog ljeta nije viđena u svijetu nogometa, pa ni sporta. I s tom frizurom, o kojoj je brujio cijeli svijet, a dječaci se šišali kao on, brazilski napadač zabio je osam golova, odnio titulu prvog strijelca turnira i odveo Brazil do naslova prvaka svijeta.

Komentari

komentara

« Povratak