FOTO: Dječak koji je spasio igrače Chapecoensea dobio novi dom

FOTO: Getty

Dječak, koji je uložio veliki napor u akciji spašavanja nakon pada zrakoplova s igračima brazilskog Chapecoensea, je dobio novi dom! Johana Ramireza (15) su prozvali ‘dječakom anđelom‘ nakon tragične nesreće. Johan s roditeljima živi u blizini mjesta na kojem se srušio zrakoplov, a on i njegov otac su bili među prvima koji su stigli na mjesto nesreće i pronašli zrakoplov.

Turski gigant ne odustaje od hrvatskog trenera: Igor Tudor od iduće sezone na klupi velikana?

S obzirom na to da jako dobro poznaju teren, bili su od velike pomoći ekipama spašavanja koje su vodili do najprohodnijih ruta koje su vodile do dijelova zrakoplova.

A kao zahvalu i nagradu za iskazanu hrabrost, lokalne vlasti su obitelj Ramirez nagradili novim domom. Do sada su živjeli u trošnoj kolibici u planini, a sada su dobili novi dom, puno sigurniji i obojen u zelenu boju – boju Chapecoensea.

Podsjetimo, zrakoplov s igračima i stručnim stožerom Chapecoensea te brazilskim novinarima se srušio na putu prema finalnoj utakmici Cope Sudamericana protiv Atletico Nationala u Kolumbiji. Poginulo je 77 osoba, a preživjela su trojica igrača, dva člana posade i jedan novinar.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/mario-pasalic-svojim-pogotkom-uspio-rasplakati-legendarnog-komentatora-tiziana-crudelija/

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak