FOTO: Igrači Reala dobili nove Audije, Luka izabrao pravu zvijer!

FOTO:

Nogometaši španjolskog velikana Real Madrida danas su dobili nevjerojatne poklone. A u pitanju su limeni ljubimci.

Naime, Real i Audi surađuju od 2003. godine, a od tada Audijeve modele voze svi igrači i trener prvog tima. Audi redovito opskrbljuje slavne nogometaše najatraktivnijim modelima. A njihov izbor je dobro poznat i najčešće ide u smjeru moćnih terenaca, dok oni skloniji jurilicama biraju iz programa osobnih automobila. A tu je Audi A7 u RS izdanju prvi izbor.

Ipak najpopularniji su ipak veliki SUV-ovi, Q7 i Q8, koje su izabrali čak dvanaestorica igrača.

Luka Modrić je izabrao moćni Q8 50 TDI quattro Tiptronic koji u Hrvatskoj stoji nešto više od 100.000 eura. Ogroman SUV pokretan je moćnim dizelašem od 286 KS, a zbog veličine i LED rasvjete teško ga je ne zamijetiti.

Još atraktivnije modele birali su Casemiro, Valverde, Ramos i trener Zidane. Njihov izbor je RS, ali u različitim pakiranjima.

Najjeftiniji auto izabrao je Karim Benzema. Njegov izbor je Q5 40 TDI, koji u Hrvatskoj kreće od oko 437.000 kuna. On je i prošle godine vozio relativno mali auto. Bio je to RS3. Zanimljivo, električni Audi e-tron je bio prvi izbor samo dvojice (Raphael Varane, Vinícius Junior). Najskuplji izabrani auto je pak RS Q8. Gotovo 1.4 milijuna kuna vrijedan bolid izabrao je Valverde.

Komentari

komentara

« Povratak