FOTO: Juventus predstavio novi grb! Navijači su ogročeni

FOTO:

Juventus je u ponedjeljak otkrio izgled novog klupskog grba. Odmak od tradicionalnog dosadašnjeg grba jednog od najuspješnijih svjetskih klubova je predstavio predsjednik Andrea Agnelli na ceremoniji u Milanu.

Juventus razočarao navijače

Novi će grb odmah zamijeniti dosadašnji, osim na dresovima koji će ostati isti do početka sljedeće sezone. Navijači su pomalo ljuti jer teško da će se naviknuti na novi grb. Sudeći po komentarima ne žele novi grb.

“Ovdje smo da predstavimo ono što će biti budućnost Juventusa u nadolazećim godinama. Kako bismo rasli moramo nastaviti pobjeđivati, ali i razvijati svoj jezik kako bismo dostigli nove ciljeve,” rekao je Agnelli i dodao:

“Novi logo definira osjećaj pripadanja i stil koji nam dopušta da iskomuniciramo svoj način postojanja.”

Riječi bivšeg šefa kao inspiracija

Juventus je objasnio da se novi dizajn odnosi na “slavnu izjavu bivšeg šefa Giannija Agnellija: ‘Uzbudim se svaki puta kada u novinama vidim riječ koja počinje slovom J’.”

Tradicionalni Juventusov grb ovalnog oblika je bio dio klupske povijesti gotovo čitavo vrijeme. Izuzetak je bio od kasnih 1970-ih do 1989. godine kada su igrači nosili dva različita grba dizajnirana oko slavnog bika.

 

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak