FOTO: Mario Mandžukić žestoko trenira i jači je nego ikada!

FOTO:

Srebrni bivši Vatreni iz Rusije, Mario Mandžukić, u zadnje se vrijeme nalazi u Zagrebu te naporno trenira kako bi održao formu. Super Marija su mediji selili u mnoge europske klubove i države, no zasada nije potpisao ugovor te je slobodan već šest mjeseci otkako je napustio Al Duhail.

Najčešće se spominjao Vidin Bešiktaš, bio je blizu potpisa sa Ćorlukinim Lokomotivom iz Moskve, javljali su se razni talijanski klubovi….Ugledni Gianluca di Marzio je nedavno lansirao vijest da je Bologna u pregovorima sa Mandžukićem, međutim trener Siniša Mihajlović je izjavio kako nije u formi…

“Neću uzeti igrača samo da ga uzmem, čak ni kad se radi o Mariju. On nema ugovor, ali već neko vrijeme nema ni utakmicu pa bi mu trebalo mnogo vremena da se spremi i uklopi. Ne bi nam odmah pomogao” – smatra Mihajlović.

Možda bi trebao baciti pogled na Mandžin Instagram pa bi vidio kako nije u pravu. Istina, Mario nema utakmica u nogama ali smatramo da bi vrlo brzo stigao u golgetersku formu. Nedavno je imao sparing meč sa najboljim hrvatskim boksačem, Filipom Hrgovićem.

“Usmjeri misli i snagu prema uspjehu” – napisao je Mario uz hashtag “nikada jači”.

 

Komentari

komentara

« Povratak