FOTO: Napoli će protiv Rome zaigrati u posebnom izdanju dresova koji su posvećeni Diegu Maradoni!

FOTO:

Večeras je na rasporedu derbi susret talijanske Serie A, na mitskom San Paolo se sastaju Napoli i Roma. Upravo će domaćin večeras nastupiti u posebnoj garnituri dresova koji su posvećeni njihovoj preminuloj legendi Diegu Maradoni.

Napoli se nadao kako će dres vidjeti i legendarni El Dios, premijera je upravo trebala biti protiv Rome. Nažalost, ikonska desetka Napolija nije doživjela da dobije ovu veliku počast od kluba u kojem je proveo najbolje igračke dane.

“Prije godinu dana smo s proizvođačem sportske opreme Kappa zamislili dizajn posebnog dresa koji podsjeća na Diega Maradonu, njegovu omiljenu Argentinu i  vezu sa stanovnicima Napulja. Nadali smo se da će ga Diego vidjeti i nositi….Dres koji će igrači obući večeras imat će još veći značaj nego što smo zamislili.” – objavila su iz slavnog talijanskog prvoligaša.

Nova linija dresova jako podsjeća na prvu garniture argentinske reprezentacije, Diego je oduševljavao svijet i u dresu Gaučosa te bio svjetski prvak. Nezaboravan je onaj “slalom” protiv engleske reprezentacije kao i pogodak rukom Peteru Shiltonu. Napoli i Roma počinju utakmicu u 20:45 sati.

LOVAC I NATJECATELJICA NISU ZNALI ODGOVOR NA PITANJE O HRVATSKOM NOGOMETAŠU, A VI?

Komentari

komentara

« Povratak