FOTO: Pogledajte kako izgleda pretučeni njemački nogometaš! Danas objavio kraj karijere!

FOTO: Getty

U noći s ponedjeljka na utorak zajedno s još nekoliko igrača iz Stuttgarta otišao je u jedan noćni klub gdje su se sukobili s nepoznatim osobama.

Radi se o Kevinu Großkreutzu koji je dobio ozbiljne batine zbog kojih je završio u bolnici. Danas je dobio zaista tužnu vijest. Naime, njegov klub Stuttgart odlučio ga je OTPUSTITI!

Policija je vrlo brzo privela četvoricu napadača na Grosskreutza objavivši kako su stari između 16 i 19 godina.  U  Stuttgartu su poludjeli kad su čuli za to i nisu previše razmišljali. Konačna odluka je otkaz reprezentativcu koji je čak osvojio Svjetsko prvenstvo 2014.  u Brazilu!

Nesretni njemački nogometaš danas se obratio novinarima:

“Ne želim više ništa imati sa profesionalnim nogometom. Pogriješio sam i žao mi je. Spreman sam snositi posljedice. Žao mi je što sam prijatelje i obitelj doveo u ovu situaciju. Žao mi je što odlazim iz Stuttgarta. Klubu i navijačima želim sve najbolje. Šta dalje? Ne znam. Želim pobjeći od svega”.

Kraj karijere je neočekivan jer ipak ima 28 godina, a do sad je upisao 5  nastupa za Njemačku. Ovo je događaj koji je šokirao cijelu naciju.

Nogometne vijesti biraju: Ovo je naša najbolja momčad desetljeća (2000-2010)

Komentari

komentara

« Povratak