FOTO: Šibenik uređuje Šubićevac za finale Kupa, pomažu i vjerni Funcuti!

FOTO:

Novi hrvatski prvoligaš HNK Šibenik ima velike radove u svom dvorištu. Pokrenuta je akcija preuređivanja stadiona Šubićevac radi finala hrvatskog Kupa ali i nove prvoligaške sezone. Narančasti su dobili licencu za povratak u 1. HNL, sada će dodatno dotjerati stadion kako bi što bolje izgledao.

“Riječ je o radovima koje financiraju Javna ustanova Športski objekti Šibenik, Grad Šibenik, te Hrvatski nogometni savez uz potporu kluba. Poboljšavaju se uvjeti, odnosno komfor gledatelja, kako za finale Hrvatskog nogometnog Kupa, tako i za prvoligaške utakmice koje nas čekaju.” – prenosi Šibenik. In izjavu uprave Šibenika.

U pomoć su priskočili najvjerniji navijači Funcuti koji su u narančasto obojali vanjski zid stadiona te napravili prigodan grafit. Konkretno, maknula se ograda na zapadnoj strani igrališta kako bi se postavile dodatne stolice, manja ograda će biti postavljena nakon toga.

To naravno nije sve, uređuju se VIP lože, nabavit će se nove klupe za rezervne igrače te suce, obojat će se stupovi i poboljšati rasvjeta na reflektorima dok su brojači karata već postavljeni. Povratak sezone u Hrvatskoj se očekuje krajem mjeseca polufinalnim dvobojima Kupa, sastaju se Slaven Belupo – Lokomotiva te Rijeka – Osijek.

Pobjednici dvoboja će se za “Rabuzinovo sunce” boriti na ušminkanom Šubićevcu.

Komentari

komentara

« Povratak