FOTO: Urnebesna Instagram objava Šime Vrsaljka s „ekipom iz kvarta“!

FOTO:

Igrač Atletico Madrida na posudbi u Interu, Šime Vrsaljko, u rodnom Zadru se oporavlja od operacije koljena i pred njim je višemjesečna terapija. Procjenjuje se da će desni bočni Vatrenih sa terena izbivati čak osam mjeseci, koliko nam nedostaje vidjelo se u prethodne dvije utakmice u kvalifikacijama za Euro.

“Ekipa iz kvarta”

Vrijeme skraćuje svakodnevnim vježbama i u društvu svog sinčića za kojeg kaže „da je trenutno brži od njega u hodalici.“ Šime je odavno poznat po svojim humorističnim objavama na društvenim mrežama, Vrsaljko i Lovren bili su pravi hit tokom SP-a u Rusiji.

Njegova nedavna objava dobro je nasmijala sve navijače i pratitelje hrvatske reprezentacije, tokom posjeta svom rodnom kraju, uslikao sa djedom i bakom iz ulice koji također koristi štake te napisao – „Ekipa iz kvarta.“

Zajedno sa Dejanom Lovrenom, prisustvovao je utakmici protiv Azerbajdžana na Maksimiru i priznao kako mu je teško palo gledati suigrače iz lože. Nadajmo se da će se što prije vratiti na travnjak jer prave zamjene za njega, budimo realni, baš i nemamo.

Šime

VELIKI NOLE: „Ljudi su me opominjali, ali reagirao sam iskreno, onako kako osjećam i navijao za Hrvatsku na SP-u!“

MAĐARI DIRNUTI POTEZOM: Dejan Lovren nakon utakmice oduševio lijepom gestom!

Komentari

komentara

« Povratak