Fotografija Edena Hazarda s jučerašnje utakmice izazvala pravi kaos u belgijskim medijima!

FOTO:

Belgijski nogometni savez jučer je na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Egipta objavio fotografiju zbog koje se i danas ne stišavaju žestoke kritike tamošnje javnosti.

Eden Hazard (očito) nije spremna za Svjetsko prvenstvo

Eden Hazard je jedno od najzvučnijih imena u reprezentaciji Belgije. Međutim, čak je i najvećim njegovim fanovima jasno kako to nije ni sjena nekadašnjeg igrača koji je oduševljavao u Premier ligi.

Od dolaska u Real Madrid, Hazard se dosta mučio s ozljedama, a čini se kako je u posljednje vrijeme nabacio i nešto dodatnih kilograma.

Izbornik Belgije, Roberto Martinez, ipak ga je poveo u Katar. Očito je kako to zbog velikih zasluga iz prošlosti, odnosno dosadašnja 123 nastupa i 33 pogotka.

Hazard je jučer bio u početnih jedanaest koji su igrali prijateljsku utakmicu protiv Egipta, a na terenu je proveo 71 minutu. Belgijski je savez na na poluvremenu ove utakmice na društvenim mrežama objavio fotografiju jednog duela, na njoj je u prvom planu trbuh Edena Hazarda, koji odaja višak kilograma.

Naravno, ova je fotografija pokrenula lavinu kritika na račun izbornika, ali i Hazarda.

„Što je to? Kako on može biti profesionalni nogometaš?”, „Molim vas, izvedite Hazarda s terena”, „Definitivno nije u formi“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Komentari

komentara

« Povratak