FRANCUSKI SUKOB: Giroud žestoko spustio Benzemi!

FOTO:

Burne reakcije u nogometnom svijetu izazvala je izjava francuskog napadača Karima Benzeme o sunarodnjaku Olivieru Giroudu.

“Ne uspoređujete Formulu 1 s kartingom. I još sam pristojan… Znam da sam ja Formula 1”, rekao je nogometaš Reala o usporedbi s napadačem Chelseaja koji umjesto njega igra za francusku reprezentaciju.

Kasnije se branio i rekao da bi i on u usporedbi s brazilskim Ronaldom bio karting.

“Ono što nije napisano je bilo ono što sam rekao o njegovom doprinosu Francuskoj. Napisano je samo da sam rekao da sam Formula 1, a on karting. To je ono što mislim, to je istina. Ako mene pitate o usporedbi s Ronaldom Nazariom, reći ću da je on Formula 1, a ja karting. I to je istina.”

Giroud je odgovorio nekadašnjem suigraču i bocnuo ga gdje najviše boli.

“Neki kažu da se ne mogu usporediti Formula 1 i karting, ali samo ću reći da sam svjetski prvak, što nije loše za nekog tko je za karting.”

Realov napadač nije igrao za Francusku već pet godina jer je izbačen iz reprezentacije nakon skandala oko ucjenjivanja suigrača Mathieua Valbuene snimkom seksa. Giroud je za Francusku odigrao 91 utakmicu i zabio 39 golova, a Benzema ima 18 nastupa manje i 12 golova manje.

VELIKI POVRATAK: MANDŽUKIĆU STIGLA PONUDA VELIKANA!

KICKER TVRDI: Odlučeno je kada kreće njemačka Bundesliga!

Komentari

komentara

« Povratak