Francuski vratar oštro o odlasku velikana u Francusku: Nije mi jasan ni Buffon, a ni logika PSG-a!

FOTO:

Jedan od poznatih vratara Serie A oštro je kritizirao odluku Gianluigija Buffona da karijeru nastavi u Paris Saint Germainu. Također, ni ideja PSG-a da kupi postarijeg vratara nije mu previše logična.

Nema tu logike

Bivši vratar Intera i Fiorentine, Sebastian Frey komentirao je ljetošnji transfer Gianluigija Buffona u Paris Saint Germain. Frey je naglasio kako je oduvijek cijenio Buffona, ali da bi se na njegovom mjestu, radije umirovio.

„Ne razumijem dvije stvari. Nije mi nikako jasno ni Gigijevo razmišljanje, ali niti logika PSG-a. Kao prvo, zašto su doveli Buffona kada imaju nekoga dobrog poput Alphonsea Areole? Uvijek sam volio Gigija, ispisao je povijest nogometa, ali… Da sam na njegovom mjestu, završio bih karijeru. Više bi mi se sviđalo da je karijeru okončao u Italiji. U svom Juventusu.”, kazao je Frey pa nastavio:

„Druga stvar, ako su ga Parižani doveli da bude vođa u svlačionici, onda je to jedan jako skup vođa… Apsurdno je da PSG ima trojicu golmana na koje izdvaja 18 milijuna eura, a najplaćeniji od njih ima najmanju minutažu.”

Spomenimo i kako je Buffon izgubio „jedinicu“ u PSG-u. Trener Parižana, Thomasa Tuchela nedavno je odlučio da Buffona preseli na klupu, a kao prvog vratara je postavio mladog Alphonsea Areolu. Kao glavni razlog naveo je činjenicu kako je mladić produkt PSG-ove klupske škole i kako se ondje želi pod svaku cijenu dokazati.

SVI UZ LUKU: ‘Ako Modrić ne dobije nagradu, bit će to nepravda kakvu…’

Komentari

komentara

« Povratak