FRANCUZI OPET UDARILI PO BRAZILCU: Neymar, jesi li umoran?

FOTO:

Prije desetak dana, nakon poraza PSG-a od Rennesa, francuska se javnost obrušila na Neymara, prozivajući ga zbog loše igre. Danas je opet glavna tema…

Opet udarili po Naymaru

Nakon poraza PSG-a od Rennesa, početkom ovog mjeseca, francuski su mediji „opleli“ po Neymaru. Pisali su tad kako od Brazilca u tehničkom smislu nema koristi i da mu nedostaje preciznosti. Osim toga, bivši igrač PSG-a, Edouard Leopold Cisse je također kritizirao Neymara riječima:

„On je sjajan nogometaš. To nitko ne može osporiti, ali postao je razmaženo derište koje svima govori što bi trebali raditi!“

Danas je Neymar opet na naslovnici L’Equipea, uz naslov:

„Neymar, jesi li umoran?”

Ovaj put, Francuzima je zasmetala Neymarova izjava da će nakon SP-a u Kataru napustiti reprezentaciju Brazila zbog pomanjkanja mentalne snage. Podsjetimo, Neymar je prije nekoliko dana izjavio:

„Mislim da će mi to biti zadnje Svjetsko prvenstvo. Vidim to kao svoje zadnje prvenstvo jer ne znam imam li i dalje dovoljno mentalne snage nositi se s nogometom. Dat ću sve od sebe da budem u dobroj formi i da osvojim prvenstvo sa svojom državom te tako ostvarim svoj najveći dječački san. Nadam se da to mogu učiniti.”

Nakon ove izjave, Brazilsku zvijezdu je napao  još jedan bivši igrač PSG-a, Jerome Rothen:

„Neymarove izjave su užasne za PSG. Nedostaje mu hrabrosti i entuzijazma.”

Komentari

komentara

« Povratak