Francuzi pokazali zanimanje za Vlašića: Nude samo tri milijuna, a Hajduk želi 5 milijuna eura!

FOTO: Ivo Cagalj

Interes za Nikolu Vlašića itekako postoji. Još uvijek nije prošao niti jedan prijelazni rok, a da nije bilo interesa stranih klubova za mladog igrača Hajduka. Čak su neki naši mediji pisali kako ga prati velika Barcelona. No za početak ovog zimskog roka interes pokazuju Francuzi…

Hoće li politika Hajduka gurnuti Vlašića iz kluba?

Najveći problem Hajduka danas su financije. Zbog toga su primorani prodavati igrače po zaista smiješnim ciframa. Teško se može očekivati da će se zadesiti transfer poput Nikole Kalinića prije nekoliko godina kada je kao 21-godišnjak otišao u Blackburn Roverse. Taj transfer je iznosio 7 milijuna eura.

Još jedan problem kluba je loša strategija u omladinskom pogonu. Dokaz tome je što su prošlog ljeta uzeli bivšeg čovjeka koji je radio u Dinamu, a radi se o sjajnom Krešimiru Gojunu koji zna svoj posao kako treba. Danas on vodi glavnu riječ u školi Hajduka. Nikola Vlašić je posljednji pravi izdanak te škole, a sada je i on u izlogu za mogući transfer. Spominjale su se ogromne cifre kraj njegovom prezimena. Poznata stranica transfermarkt kaže kako Nikola trenutno vrijedi 4,5 milijuna eura.

“Usmenih upita za naše igrače uvijek ima puno, no konkretnih ponuda za sada nemamo. Također je za Vlašića poznato da je među najvećim talentima na svijetu pa je normalno da ima upita u vezi njega”, rekao je na početku priprema sportski direktor kluba Mario Branco.

Dvojac iz Francuske želi Vlašića

Nice i Monaco, dva su kluba koja su novi na listi zainteresiranih za usluge mladića iz Splita. Francuski mediji pišu kako su spremni ponuditi tri milijuna eura, ali Hajduk traži barem pet milijuna eura. Zanimljivo, Vlašića trenutno žele dva vodeća kluba u francuskom prvenstvu.

Fascinira podatak da jedan 19-godišnjak ima već 93 utakmice u dresu Hajduka. Također treba istaknuti kako je najmlađi debitant i strijelac u europskim utakmicama, te najmlađi strijelac u HNL-u. I sve to ima posebnu težinu u nogometnom svijetu…

Komentari

komentara

« Povratak