FRANCUZI TVRDE: Marseille će žestoko kazniti Ćaletu-Cara!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te aktualni član Olympique Marseillea, Duje Ćaleta-Car, bio je na izlaznim vratima francuskog velikana ali transfer se nije realizirao.

Poznati francuski medij La Provence tvrdi kako je Duje Ćaleta-Car razočarao upravu Marseillea jer je sabotirao odlazak iz kluba. West Ham je prema spomenutom izvoru prvi klub čiju je Marseille ponudu prihvatio, ali je Ćaleta-Car odbio otići, dok su preostala dva to bezuspješno pokušali na samom kraju prijelaznog roka. Radi se o Valenciji i Wolverhamptonu.

Svi oni su za Ćaleta-Cara nudili, a Marseille prihvaćao oko 20 milijuna eura.

Provence navodi da je Marseille jako ljut na svog stopera jer je odbijanjem da ode ugrozio dolazak Aminea Harita iz Schalkea, kao i onemogućio klub da prikupi novac potreban za kupnju još jednog napadača.

“Umjesto toga, hrvatski internacionalac odlučio je ostati i boriti se za mjesto u momčadi Jorgea Sampaolija iako je u konkurenciji Williama Salibe, Alvara Gonzaleza, Leonarda Balerdija, Luana Peresa i Jordana Amavija osuđen na klupu. Tako ove sezone nije odigrao ni jednu od četiri utakmice za Marseille”, pišu Francuzi i otkrivaju:

“Marseille će kazniti Ćaleta-Cara najvjerojatnije izbacivanjem iz prve momčadi u rezervnu te zabranom treniranja s prvotimcima.”

Komentari

komentara

« Povratak