GAZZETTA DONOSI: Niko Kovač u Monaco dovodi omiljenog Hrvata!

FOTO:

Hrvatski trener, Niko Kovač, napravio je fantastičan posao u prvoj sezoni kao trener francuskog Monaca. ‘Klub iz Kneževine’ došao je do sjajnog trećeg mjesta te im je to donijelo kvalifikacije za Ligu prvaka u novoj sezoni.

Malo tko je očekivao kako će se takav rezultat ostvariti u prvoj sezoni pa se tako očekuje porast ambicija Kovača i društva. Gazzetta, naime, danas donosi kako bi se na relaciji Monaco – Inter mogla ostvariti velika trampa.

Novopečeni trener Intera, Simone Inzaghi, u Interu bi želio vidjeti Keite Baldea, kojeg je vodio u Laziju kada je ovaj igrao nogomet karijere. Zbog sjajnih partija u Laziju napravio je odličan transfer u Monaco za 30 milijuna eura u ljeto 2017. godine. I sada ga Inzaghi želi u svojim redovima, a Keita je već bio u Interu u sezoni 2018/19.

Gazzetta također ističe kako bi u drugom pravcu trebao krenuti Ivan Perišić! Hrvatski reprezentativac je veliki miljenik bivšeg izbornika Hrvatske i menadžera Monaca Nike Kovača, pod čijim je vodstvom na SP-u u Brazilu započeo svoju eru u reprezentaciji i bio najbolji igrač Hrvatske na turniru.

“Vrijednost im je otprilike ista, oko 7-8 milijuna eura, a ugovori im istječu za 12 mjeseci pa bi moglo doći do razmjene Intera i Monaca i tako bi Inzaghi profitirao u napadu na račun Perišićeve žrtve”, pišu Talijani.

Komentari

komentara

« Povratak