Gazzetta objavila plaće u Serie A. Evo koliko zarađuju hrvatski nogometaši

FOTO:

Serie A je prekinuta zbog pandemije koronavirusa baš kao i većina europskih liga pa se nogometna zabava mora pronaći u onome što se ne događa na terenu, već izvan njega.

Talijanski list Gazzetta dello Sport danas je objavio vijest o tome koliko zarađuju nogometaši u Serie A, a među objavljenim podacima su i plaće hrvatskih nogometaša.

Veznjak Marcelo Brozović zarađuje tri i pol milijuna eura godišnje i ima ugovor do ljeta 2022. godine. Tek nešto manja primanja ima Ante Rebić. Milanov krilni napadač zarađuje tri milijuna eura godišnje, ali je u Milanu i dalje na posudbi iz Eintrachta.

Među najplaćenijima je i Nikola Kalinić koji također dobiva tri milijuna eura. Kalinić je u Rim stigao na posudbu iz Atletica.

Sljedeći je Marko Rog koji u Cagliariju zarađuje milijun i pol eura godišnje, a ono što možda najviše iznenađuje jest visina plaće trenutačno možda i najboljeg Hrvata u Serie A, Marija Pašalića. On zarađuje 1,3 milijuna eura godišnje u svojoj Atalanti i to ga čini najslabije plaćenim Hrvatom u Serie A.

BREAKING NEWS: ŠAKAČKI OBRAČUN U DINAMU! EVO KOGA JE PREBIO NENAD BJELICA…

NAPUŠTA ANFIELD: Dejan Lovren odlazi u redove kluba koji se bori za naslov prvaka Serie A!

Komentari

komentara

« Povratak