GAZZETTA: Perišiću se smanjuje cijena, evo za koliko milijuna eura ga otkupljuje Bayern!

FOTO:

Sve je izglednije kako će Ivan Perišić ostati u Bavarskoj. Krilni napadač hrvatske reprezentacije nalazi se na jednogodišnjoj posudbi u njemačkog velikanu Bayernu, čelnici su zadovoljni njegovim igrama te ga namjeravaju otkupiti od milanskog Intera.

Iako je prvotna cijena bila cifra od 20 milijuna eura, zbog koronevirusa dogodit će se veliki pad cijena na nogometnom tržištu pa je Inter već odlučio smanjiti odštetni zahtjev za neizostavnog člana Vatrenih. Gazzetta dello Sport javlja da će Bayern kupiti Hrvata za 5 milijuna eura manje, dakle transfer će iznositi 15 milijuna eura.

Antonio Conte je već prije najavio kako se Perišić ne uklapa u njegov 3-5-2 sustav pa nema svrhe da see vraća na San Siro. Ivan je u dresu minhenskog kluba dosada u svim natjecanjima (Bundesliga, kup, Liga prvaka) ubilježio 22 utakmice, zabio pet pogodaka i podijelio osam asistencija. Vatreni je taman počeo podizati staru formu kada je doživio frakturu gležnja i dosada se nalazi na oporavku.

Nakon četiri godine u dresu Intera vrijeme je za promjenu adrese, europski velikan čini se kao idealna destinacija za nastavak Perišićeve karijere.

Komentari

komentara

« Povratak