GDJE JE NESTAO ONAJ VELIKI MODRIĆ? Pogledajte što radi Modrić nakon remija..

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je 2:2 protiv Albanije u drugom kolu Europskog prvenstva.

Nakon očajnog prvog poluvremena u kojem je Albanija golom Qazima Lacija vodila 1:0, Andrej Kramarić i Luka Sučić su donijeli preokret u nastavku. U nadoknadi je Klaus Gjasula zabio za bod Albanije. A nakon utakmice pljušte nove kritike na račun izbornika Dalića, ali i nekih igrača.

Navijačima najviše smeta još jedno loše prvo poluvrijeme gdje Vatreni nisu dobro izgledali. Kritike prima i naš najveći nogometaš Luka Modrić za kojeg pišu kako nije baš idealno da igra cijelu utakmicu, posebice ako mu ne ide.

Nakon što je sudac odsvirao kraj, hrvatski kapetan Luka Modrić sjeo je na travu, a k njemu je došlo nekoliko albanskih nogometaša. Među njima su bili Kristjan Asllani, zvijezda albanske reprezentacije koja igra u Interu, kao i Arber Hoxha, nogometaš Dinama.

Asllani je došao do Luke i zamolio Modrića da zamijene dresova, ali to defnitivno nije bio najbolji trenutak. Modrić je tada još uvijek bio pod dojmovima utakmice i dao je signal Asllaniju kako će zamjeniti dresove u svlačionici. Albanac mu to nije zamjerio, već je pružio ruku Modriću i pomogao mu ustati.

Komentari

komentara

« Povratak