Posrnuli gigant u misiji povratka na veliku scenu: Ante Ćorić na vrhu popisa?

FOTO: GNK Dinamo

Sportske novosti donijele su zanimljivu vijest. Iz vrlo pouzdanih talijanskih izvora dobili su informaciju kako se Ante Ćorić nalazi na meti velikog Milana…

Ćorić kao novi vođa

Poznato je da novi, kineski vlasnici, žele na ljeto “oživjeti” trofejni milanski klub, pa su spremni uložiti velike novce u pojačanja, u dovođenje velikih, zvučnih imena.

Međutim, očito u svojim planovima imaju i mlade zvijezde, a jedna od njih je, navodno, Dinamov “wunderkind”. Ne znamo za sada koliko je Milan ozbiljno krenuo u kupnju mladog veznjaka, uostalom tek je završio zimski mercato, a do ljetnoga ima još vremena, no očito je da se njegovo ime nalazi na jednom od papira u Milanovoj križaljci.

Uostalom, nije tajna da se još zimus Ćorića spominjalo kao jednu od želja crveno-crnih, tada do transfera i ozbiljnije priče nije došlo, vidjet ćemo što će se događati na ljeto. Milan nije jedini, nije još ni konkretan, ali očito je zainteresiran.

Točnije, Milan je u paketu želio dvojac Ćorić – Soldo, ali Dinamo je to odbio. Vijest je donio goal.hr.

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/gospodine-wenger-li-vrijeme-odlazak-pravi-dokaz-da-navijaci-arsenala-zele-vidjeti-otkaz/

Komentari

komentara

« Povratak