Gigi Buffon poručio Interu i Napoliju da začepe svoja usta, a Inter mu poslao sjajnu poruku!

FOTO:

Gigi Buffon je legenda, u to nema sumnje. Ali isto tako treba priznati da ponekad zna pretjerati u svojim izjavama… upravo to je napravio prije dva dana.

Gigi naljutio rivale

“Čitao sam grozne intervjue i bio sam jako razočaran. Neki vole stvarati kontroverze iz ničega! Poručujem im da nakon utakmice trebaju otići kući, začepiti i pokušati biti bolji.”, rekao je Buffon. Izjava koja je šokirala rivale. Naime, Juve je slavio u dvobojima protiv Intera i Napolija, a poraženi rivali puno su komentirali sumnjive sudačke odluke koje su išle u korist Stare dame.

Jučer, na dan kad je Inter proslavio 109. rođendan, stigao je sjajan odgovor:

“Naša priča nije ista kao druga. Mi smo klub s usađenim vrijednostima već više od stotinu godina i vizijama koje su usadili intelektualci, studenti i umjetnici okupljeni u restoranu l’Orologio di Milano 1908. godine. Dodali smo moderne i inovativne ideje da imamo međunarodno priznat klub.”

Europska liga: Lovre Kalinić dobio petardu od Genka, a Lyon visoko slavio protiv Rome!

“Svi naši igrači prepoznati su pod jednim grbom. U 109. godina dugoj povijesti Inter je postao jedini klub koji je osvojio trostruku krunu i NIKAD nije ispao iz  Serie A. Jedinstvo, integritet i strast – to je ono po čemu smo prepoznati u svijetu. Od našeg osnutka imali smo igrače 47 različitih nacionalnosti, a imamo strastvene navijače diljem svijeta.”

 “Imamo integritet, vodimo se iskrenošću i poštenjem. Naše vrijednosti dolaze iz naših uvjerenja i ona nas inspiriraju. Idemo se boriti hrabro dalje za ono što vjerujemo jer mi smo Inter.”

Komentari

komentara

« Povratak