Giorgio Chiellini otkrio zašto je Mandžukića teško čuvati

FOTO:

Cijela Italija uzbuđena je zbog sutrašnjeg velikog derbija između Juventusa i Intera. Najpopularniji derbi u Italiji najavio je branič Juventusa, Giorgio Chiellini.

Max Allegri dao je vrlo optimističnu najavu utakmice. Naime, najavio da će u nedjelju i Inter napasti s petoricom ofenzivnih igrača što znači da će na terenu biti istovremeno Cuadrado, Pjanić, Mandžukić, Dybala i Higuain.

Chiellini dobro zna Mandžu

Mandžukić će opet početi na krilu, a koliko znači za ovu momčad stare dame najbolje otkriva branič Giorgio Chiellini.

“On treba biti glavna figura Allegrijevog Juventusa. Trener je stvarno bio pametan kada se odlučio za ovaj novi sustav”, istče Chiellini pa dodaje:

“On može biti napadač, veznjak ili branič. On može apsolutno sve! Šalimo se oko toga da uvijek govori ‘Nije dobro‘. Ali kad zabije, onda će reći ‘dobro je’.”

Za kraj je Chiellini otkrio kako je čuvati Mandžu: “Gotovo ga je nemoguće markirati jer konstanto trči. Na kraju utakmice njegovi čuvari se osjećaju slomljeno.”

Talijanski branič itekako poznaje Mandžu jer imali su sjajne okršaje prije nego što je Mario stigao u Juventus. Često su se borili u reprezentaciji, pa i u utakmicama između Juventusa i Bayerna. Giorgio jako cijeni našeg napadača i to daje do znanja u gotovo svakoj izjavi.

 

Komentari

komentara

« Povratak