GLASALO JE ČAK 20 TISUĆA FANOVA: Evo tko je prema njima krivac za raspad Hajduka!

FOTO:

Hajduk Split duboko je razočarao svoje navijače porazom od Dinama u derbiju 28. kola. Splićani su tim porazom šanse za titulu sveli na minimum.

Nakon utakmice mogli smo vidjeli zaista puno komentara u kojima navijači Hajduka kritiziraju sve redom: čitavu momčad, Naš Hajduk, trenera Karoglana, kapetana Marka Livaju, predsjednika Lukšu Jakobušića te sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

Nekako se najviše upire prstom upravo prema predsjedniku Jakobušiću i sportskom direktoru Nikoličiusu. Naime, ovom dvojcu spotiče se što nisu dovoljno osnažili momčad tijekom zimskog prijelaznog roka iako su stigli Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler, dok se Ivan Perišić ipak mora oporaviti od teške ozljede.

Zbog velike krize u Hajduku veliku anketu napravio je najveći hrvatski portal Index.hr s pitanjem “Tko je kriv za raspad Hajduka u novoj godini?”. Ponuđeno je čak sedam opcija, a to su:

Predsjednik Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius, trener Mislav Karoglan, kapetan Marko Livaja, Naš Hajduk, čitava momčad i navijači s prevelikim očekivanjima.

U 24 sata glasalo je gotovo 20 tisuća fanova, a na prvom mjestu našli su se navijači s prevelikim očekivanjima koji prema svemu sudeći nabiju nepotrebni pritisak igračima. Ta opcija dobila je 30%, a na drugom mjestu sa 25 posto našla se opcija ‘čitava momčad’. Treće mjesto zauzela je udruga Naš Hajduk sa 24 posto, dok je trener Karoglan četvrti sa 23 posto. Na petom mjestu je kapetan Marko Livaja koji ima 22%. Sportski direktor Nikoličius je šesti, a na posljednje mjesto našao se predsjednik Jakobušić.

Dakle, navijači Hajduka ne krive previše prvog čovjeka kluba i njegovu desnu ruku…

Komentari

komentara

« Povratak