GLASALO JE GOTOVO 30 TISUĆA OSOBA: Evo treba li smijeniti Jakirovića!

FOTO:

Lokomotiva Zagreb opet je šokirala Dinamo. Ovog puta pao je zanimljiv remi 2:2, a nakon utakmice mogli smo čuti kako neki navijači zazivaju odlazak trenera Dinama, Sergeja Jakirovića.

Ako pogledamo sve trenere Dinama u posljednjih skoro 11 godina (otkada je počela HNL Liga 10) koji su vodili 17 ili više utakmica na klupi (Igor Bišćan ih je imao točno 17), Jakirović ima najgori prosjek osvojenih bodova na klupi Plavih. Od 11 trenera, nešto bolji od Jakirovića su Ante Čačić i Igor Krznar, koji su osvajali 2,04 bodova po utakmici, te Bišćan koji je osvajao 2,06 bodova po utakmici, odnosno pet posto više od Jakirovića.

Zbog novog posrtaja Dinama, najpoznatiji hrvatski portal Index.hr objavio je zanimljivu anketu: “Treba li Dinamo smijeniti Jakirovića?”. Do danas je glasalo čak 29. 562 osoba!

S uvjerljivih 69 posto izglasano je “da”, odnosno čitatelji smatraju da Dinamo treba smijeniti Jakirovića. No, čini se kako će 47-godišnji stručnjak i ovo preživjeti.

Podsjetimo, Jakirović je krajem kolovoza 2023. naslijedio Bišćana u Dinamu, i to tako što je šokantno napustio Rijeku, s kojom je sezonu ranije završio četvrti iako je momčad s Kvarnera očajno krenula u prvenstvo te bila na dnu ljestvice. Prije toga je, pak, nizao povijesne rezultate sa Zrinjskim u Bosni i Hercegovini.

Dinamu sada slijedi europski okršaj kod Betisa, a onda će ugostiti Varaždin i bilo kakav kiks bi značio vjerojatni kraj…

Za analizu utakmice Aston Villa – Manchester United kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak