GLAVOBOLJA ZA DALIĆA: Reprezentativac trenirao po posebnom programu…

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Hrvatski veznjak Nikola Vlašić trenirao je odvojeno, a ostatku momčadi trebao bi se priključiti u subotu na posljednjem treningu reprezentacije uoči nedjeljnog ogleda protiv Kanade, u susretu kola F skupine Svjetskog prvenstva u Kataru.

Za razliku od treninga za Maroko, kada se vježbalo u prijepodnevnom terminu, reprezentativci su večeras vježbali u 19 sati po katarskom vremenu, što je termin nedjeljnog ogleda koji se igra na stadionu Khalifa International u Al Rayyanu.

Najvažnija je vijest da Vlašić drugi trening u nizu nije vježbao s ostatkom momčadi. I danas je radio po posebnom programu, a ostatku momčadi trebao bi se priključiti u subotu kada je na rasporedu posljednji trening prije utakmice. Veznjak talijanskog Torina ozlijedio je list u prvom poluvremenu ogleda protiv Maroka, pa je u nastavku susreta umjesto njega zaigrao Mario Pašalić.

Vlašićeva ozljeda znači da bi izbornik Zlatko Dalić mogao potražiti novo rješenje za desno krilo. Protiv Maroka to je igrao Pašalić, mogao bi i Lovro Majer, koji je više puta istaknuo kako je igrao na toj strani, a otvara se i kombinacija s Ivanom Perišićem i Mislavom Oršićem na krilnim pozicijama, koji bi kao i Perišić i Ante Rebić u Rusiji, za vrijeme susreta mijenjali strane.

Komentari

komentara

« Povratak