GLAVOBOLJA ZA DALIĆA: Joško Gvardiol se ozlijedio! Dobio je udarac i morao je izaći na poluvremenu…

FOTO:

Manchester City jučer je slavio u gostima kod Crystal Palacea 2:4, a u akciji je bio hrvatski duo Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Gvardiol je započeo utakmicu, ali je morao izaći na poluvremenu jer je dobio nezgodni udarac. Umjesto njega ušao je Manuel Akanji. Što se tiče Kovačića, on je ušao u igru u 74. minuti umjesto Rodrija.

Poslije utakmice španjolski trener dao je više informacija o Gvardiolu: “Vidjet ćemo koje ćemo igrače imati na raspolaganju protiv Reala jer je i Joško imao mali problem. Dobio je udarac. Vidjet ćemo. Joško je zamijenjen jer je osjetio trzaj i nismo željeli riskirati s povredom.”

Guardiolinu izjavu posljednjih sati intenzivno prenose mediji koji prate događanja vezana za Real Madrid i sumnjaju da će Hrvat zaigrati na Bernabeuu. City trenutno najviše brine Kyle Walker koji je pod velikim upitnikom, dok je povrijeđen i Nathan Ake, pa je Gvardiol jedina prava opcija na lijevom beku.

Nakon što je hrvatski defenzivac izašao iz igre Manuel Akanji je igrao na toj poziciji protiv Palacea, ali je upitno koliko može odgovoriti izazovima protiv Reala.

Za analizu utakmice Rijeka – Hajduk kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak