GOCE SEDLOSKI: “Dinamo Zagreb ne prašta i kažnjava…”

FOTO: EPA/GEORGI LICOVSKI

„Dinamo nas je pobijedio na iskustvo i individualnu kvalitetu“, rekao je Goce Sedloski, trener nogometaša Škupija koje je Dinamo pobijedio u Skoplju 1-0 i tako se plasirao u treće pretkolo Lige prvaka.

Prvak Sjeverne Makedonije nastavlja svoj europski put u Europskoj ligi te će u trećem pretkolu tog natjecanja igrati protiv irskog Shamrock Roversa.

„Rekao sam na poluvremenu igračima da budu vrlo pažljivi na početku drugog dijela, u uvodnih pet-deset minuta. Nažalost, tada smo primili pogodak. Dinamo je iskusan, godinama igra u skupinama Lige prvaka i Europske lige te ne prašta greške suparnika. Ne krivim nikoga od igrača, ali stvarno mi je žao. Šteta i tko zna kako bi sve završilo da je Cephas zabio onu šansu na kraju prvog poluvremena“, dodao je Sedloski koji je ne tako davno obavljao dužnost trenera Dinama II.

Na kraju svega Sedloski je ipak priznao kako je zadovoljan svojim igračima kroz 180 minuta protiv Dinama.

„Predstavili smo se u dobrom izdanju. Dobro smo parirali Dinamu. U nekim dijelovima ove dvije utakmice bili smo čak i bolji. U mnogim dijelovima smo bili dobri. U ovakvim utakmicama se velike šanse ne smiju promašivati, a mi smo to ipak učinili. Tada bivaš kažnjen. Moram dignuti glavu gore i ići dalje“, zaključio je trener Škupija.

Komentari

komentara

« Povratak