GODINAMA SU BILI BLISKI PRIJATELJI: Legendarni napadač preuzima dio Raiolinog poslovnog carstva!?

FOTO:

U subotu, 30. travnja, 54. godini, preminuo je Talijan Mino Raiola, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih menadžera.

Tko će naslijediti milijunski posao?

Osebujni nogometni menadžer Mino Raiola, preminuo je u 54. godini života i iza sebe ostavio golemo poslovno carstvo. Voljeli ga ili ne, Raiola je definitivno bio jedan od najmoćnijih agenata u nogometnom svijetu. Unatrag nekliko godina, Raiola je u svoj portfelj doveo impresivan niz velikih imena… Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland, Henrikh Mkhitaryan, Paul Pogba, Marco Verratti, Alessio Romagnoli, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij, Gigio Donnarumma, samo su neka od imena s kojima je surađivao Raiola.

Što se tiče nastavka poslovanja, Vincenzo Raiola će preuzeti većinu njegovih poslova, a radi se Mininom rođaku koji je uz njega u agenciji već 15 godina. Osim toga, talijanski mediji javljaju kako bi mu se mogao pridružiti i Zlatan Ibrahimović! Naime, Ibra je imao poseban odnos s Raiolom. Talijan ga je zastupao posljednjih 18 godina, a zna se i kako je Ibra u bolnici provodio s Raiolom njegove posljednje trenutke.

Bivšem napadaču Ajaxa, Barcelone, PSG-a, Manchester Uniteda… ugovor sa Rossonerima ističe na kraju sezone i još uvijek nije dogovoren nastavak suradnje. Ibra navodno razmišlja o menadžerskoj karijeri, a upravo bi ga smrt njegovog mentora mogla potaknuti da preuzme dio posla.

Komentari

komentara

« Povratak