GOLEMA TUGA: Bruno Marić otkrio zašto se povukao sudački ekspert Marijo Strahonja!

FOTO:

Sudački ekspert Marijo Strahonja šokirao je domaću nogometnu javnost objavom uoči posljednjeg kola polusezone kako više raditi na HRT-u kao sudački analitičar. Cijeli taj slučaj prokomentirao je Bruno Marić koji je gostovao u emisiji ‘Sport nedjeljom’.

“Komentiranje sudačkih odluka je izuzetno težak zadatak. Osobito u javnom prostoru. U komentaru uvijek može biti netko nezadovoljan time kako si ti analizirao neku situaciju. Posao koji je radio bio je težak, izazovan, pun stresa i emocija. Sigurno je kroz taj posao razmišljao o odlasku, a kada je izašao potpuno neprimjereni transparent, donio je odluku da više ne želi biti ondje.

Za mene je to poraz komentiranja na HRT-u. Očekivao sam veću zaštitu HRT-a i njegove sportske redakcije prema njemu. Sigurno nije bilo ugodno ni njemu ni njegovoj obitelji pročitati takvu huligansku poruku. Zato je otišao.”

Podsjetimo, Strahonja je svoju odluku o odlasku s pozicije na kojoj je bio javno obznanio ni dva tjedna nakon što mu je Torcida zaprijetila na utakmici protiv Gorice na Poljudu transparentom “Nemoj, Strahonja, da te brige more, zašto više ne možeš na more”.

Komentari

komentara

« Povratak