GOLEMI INTERES: Josip Brekalo na meti ova tri ugledna kluba!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Josip Brekalo, napravio je sjajan potez kada je iz Wolfsburga otišao u talijanski Torino na jednogodišnju posudbu.

U 30 utakmica postigao je šest golova i dvije asistencije, ali još uvijek nije poznato gdje će igrati sljedeće sezone. Posljednji medijski napisi iz Italije tvrdili su kako će Torino otkupiti Brekala za 10,5 milijuna eura koliko iznosi odštetna klauzula. No, situacija je takva da će se Josip vjerojatno vratiti u Njemačku: “Kako sada stvari stoje Brekalo se vraća k nama”, rekao je Schafer, sportski direktor Wolfsburga s kojim Brekalo ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Torino do 15. svibnja mora aktivirati odštetnu klauzulu inače će se Brekalo vratiti u Wofsburg na kraju sezone. No, izgleda kako bivši igrač Dinama neće previše žaliti jer Sportske novosti u današnjem izdanju pišu kako postoji golemi interes za njega.

Naime, jedan od zainteresiranih klubova za Brekala je ugledni talijanski klub Lazio. Zanimljivo, njegovo prezime povezuje se s dva polufinalista europskih kupova, a to su Villarreal i Eintracht.

Odlične partije Brekala donijele su mu i znatni rast na poznatom Transfermarktu. Naime, Brekalo trenutno vrijedi 15 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak