GOLEMI PROBLEMI: Bayern Munchen će za novog trenera iskeširati 15 milijuna eura!?

FOTO:

Još uvijek nije poznato tko će postati novi trener Bayern Munchena. Iako je prošli tjedan Mundo Deportivo lansirao ekskluzivu kako će bavarskog giganta preuzeti Zinedine Zidane, ta priča nekako je utihnula.

A sada već imamo novog glavnog kandidata. Naime, glavni kandidat za klupu Bayerna postao je 65-godišnji Ralph Ragnick, aktualni izbornik reprezentacije Austrije. Zanimljivo, sve je otkrio sam Ragnick:

“Bayern je stupio u kontakt pa sam obavijestio austrijski savez o tome. Moj puni fokus sada je na Austriji s kojom idem na Euro”, rekao je njemački trener za 90Minuten pa dodao: “Ako mi Bayern kaže da me želi, onda se moram zapitati želim li to uopće.”

Rangnick želi analizirati Bayernov projekt i vidjeti koliki utjecaj može imati na klub. Nije riječ o novcu kao glavnom motivu, dodaje Romano i tvrdi kako će se razgovori nastaviti. Rangnick je najpoznatiji po svom radu u Hoffenheimu, RB Leipzigu, ali i Manchester Unitedu, koji je vodio u sezoni 2021./2022., kada je završio šesti s najgorim učinkom Uniteda u povijesti Premier lige.

Od travnja 2022. vodi Austriju. I upravo Austrija je stvorila neočekivane probleme Bayernu. Kako piše Bild, spekuliralo se da će Bayern morati platiti odštetu da Rangnick napusti Austriju i preuzme njihovu klupu, ali očekivao se iznos od dva ili tri milijuna eura. Njemački medij navodi da Austrijanci traže čak 15 milijuna eura pa se sada čeka reakcija Bayerna.

Komentari

komentara

« Povratak