GOLEMI PROBLEMI ZA KRZNARA: Dinamo na Rijeku i Rapid bez kapetana, a još su trojica pod upitnikom?!

FOTO:

Za navijače zagrebačkog Dinama nema dobrih vijesti. Nakon reprezentativne stanke u Zagreb se vratio kapetan, ali s teškom ozljedom…

Još dvojica pod upitnikom!

U Zagreb se jučer vratio ozlijeđeni Arijan Ademi. Podsjetimo, kapetan ‘modrih’ stradao je u ponedjeljak na utakmici Sjeverne Makedonije i Njemačke u Skoplju. U duleu s Havertzom ademiju je stradao lijevi gležanj pa je iz igre morai izaći već u 23. minuti.

Prve informacije iz Maksimira nisu nimalo optimistične. Lijevi gležanj Dinamovog kapetana je otečen i vrlo bolan, tijekom današnjeg dana Ademi bi trebao napraviti magnetsku rezonancu. Gotovo je sigurno da će kapetan propustiti derbi s Rijekom ovog vikenda (subota, 16. listopada), a upitno je hoće li biti spreman za utakmicu Europske lige s Rapidom u Beču (četvrtak, 21 listopada).

No tu nije kraj problemima za trenera Modrih, Damira Krznara. Već prvi dan priprema s reprezentacijom, ozlijedio se Mislav Oršić. On je tjedan dana u procesu terapije i liječnička služba je u borbi s vremenom. Nagađa se da ga neće biti u konkurenciji protiv Rijeka, ali bi mogao biti spreman za Rapid.

Ozlijeđeni su još i Deni Jurić i Bartol Franjić…

Komentari

komentara

« Povratak