GOLEMI RESPEKT: Turski izbornik se naklonio Hrvatskoj!

FOTO:

Turska i Hrvatska danas će odraditi prijateljski susret na Vodafone Parku u Istanbulu (18:45), a dvoboj je najavio turski izbornik Senol Gunes.

“Hrvatska je nogometna nacija. Imaju sjajne igrače koji igraju u velikim klubovima. Deveti su na FIFA-inoj ljestvici i sretni smo što smo uspjeli dogovoriti ovaj prijateljski ogled protiv Hrvatske jer je snažna momčad. Naš plan je ući u Top 10 i nadamo se da ćemo na terenu na najbolji način odmjeriti snage s Hrvatskom”, rekao je turski izbornik Senol Gunes za Novu TV.

“Utakmica će poslužiti da vidim u kakvoj mi formi dolaze igrači i koliko u ovom trenutku možemo očekivati od njih, to je ključ. Jer pred nama su nakon toga važne utakmice u Ligi nacija premda ja želim pobjedu protiv takvih reprezentacija kao što je Hrvatska. Samo se tako možemo uzdignuti i postati bolji.”

Ovo će biti deveti susretn između Turske i Hrvatske, a posljednji put igrali su kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine. U Zagrebu je bilo 1-1, a u Turskoj 1-0 za domaćina. U toj smo porazu oštećeni za penal kod 0-0.

 

Komentari

komentara

« Povratak