GOSPODIN IMA PRAVO: Anton Samovojska tvrdi kako je Hrvatska prekršila jedno od najvažnijih pravila!

FOTO:

Hrvatska je na otvaranju Europskog prvenstva protiv Španjolske doživjela težak poraz od 3:0.

Izabranicima Zlatka Dalića presudilo je katastrofalno prvo poluvrijeme u kojem su Španjolci postigli tri pogotka i tako osigurali pobjedu. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal. Utakmicu je komentirao novinar Anton Samovojska u HRT-ovoj emisiji.

“Ova utakmica bila je čudna. Hrvatska nije bila dobra, ali mi smo stvorili toliko prigoda da zabijemo bar četiri gola. Imali smo i kazneni udarac. Tamo nismo poštovali jedno od najvažnijih pravila u nogometu, a to je da ne puca penal onaj igrač na kojem je napravljen prekršaj. Također, napravili smo veliku pogrešku jer je naš igrač prerano ušao u šesnaesterac kod izvođenja kaznenog udarca, što je rezultiralo indirektom.”

Hrvatskoj slijedi ogled s Albanijom u srijedu od 15 sati. Momčad Zlatka Dalića u toj će utakmici tražiti pobjedu jer bi svaki drugi ishod bio težak udarac u borbi za prolazak skupine. Dodajmo da je loša vijest i razlika kojom je Hrvatska izgubila jer gol-razlika može imati veliku ulogu u određivanju poretka u skupini, ali i poretka najboljih trećeplasiranih momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak