GOSPODIN O GOSPODINU: Izbornik se biranim riječima oprostio od Ćorluke!

FOTO:

Nakon čak 103 odigrane utakmice za reprezentaciju i osvojenog srebra u Rusiji, kao vrhunca karijere, 32-godišnji Vedran Ćorluka odlučio se oprostiti od nacionalnog tima.

Hvala, Čarli!

Nakon 12 dugih godina reprezentativnog staža, legendarni hrvatski branič, Vedran Ćorluka, oprostio se od najdražeg dresa. Informacija je i službeno potvrđena od stane HNS-a, a o svemu se oglasio i izbornik Zlatko Dalić.

„Razgovarao sam s Vedranom prije nekoliko dana, objasnio mi je svoja razmišljanja i najavio ovu odluku koju apsolutno poštujem. Bez obzira na to što nije puno igrao, Vedran je bio jedan od naših najvažnijih igrača u Rusiji. Svojim primjerom postavio je standard da niti jedan pojedinac nije važniji od reprezentacije i zaista mu skidam kapu s koliko je energije, strasti i emocija podržavao ekipu, kako je odrađivao treninge, držao atmosferu i onda vrhunski odradio svoj posao na terenu. Presretan sam što je impresivnu reprezentativnu karijeru mogao završiti na najljepši mogući način u Rusiji, zaslužio je to svime što je dao reprezentaciji.”, izjavio je izbornik Dalić te zaključio:

„Više od 10 godina bio je nezamjenjivi prvotimac Hrvatske, jedan od najvažnijih igrača i prirodni lider na terenu i izvan njega. Ostat će zapamćen kao jedan od najboljih hrvatskih stopera svih vremena, perfektan tehnički i taktički. Želim mu sve najbolje u nastavku igračke karijere i zahvaljujem na izuzetnoj suradnji u proteklom razdoblju.”

ŠTO SE DOGAĐA U MADRIDU? U sjeni pregovora s Interom, Real još jednog igrača pustio na posudbu!

Komentari

komentara

« Povratak