Gospodine Wenger, je li vrijeme za odlazak? Ovo je pravi dokaz da navijači Arsenala žele vidjeti njegov otkaz!

FOTO: Getty

Ništa novo u Arsenalu, ovo je već sedma sezona u nizu kako će Topnici napustiti Ligu prvaka u osmini finala. Navijače sve više iritira Arsene Wenger koji očito nije sposoban za velike stvari…

Wenger živi u prošlosti

Arsene je puno toga dao Arsenalu, to je istina. Ali, njegov najveći problem je taj što je godinama odbijao adaptiranje na današnji nogomet. Wenger je bio pravi lovac na talente, a to se nastavilo sve do danas. Bilo mu je mrsko davati silne milijune za gotove igrače, pa je često znao dovoditi nepoznate talente od kojih bi kasnije uspio pretvoriti u odlične nogometaše.

Ipak, pritisak navijača kasnije će ga uvjeriti kako je dugo bio u krivu. Arsenal će dati velike iznose za Ozila i Sancheza, ali i dalje to nije dosta. Topnici su jučer devastirani od strane Bayerna, a posebno boli kako se službeni Twitter profil Bayerna našalio s Arsenalom. Kao da su igrali protiv slabašnog engleskog kluba…

“Jako sam razočaran. Ovo mi je teško objasniti. Loše je krenulo kad smo ostali bez Koscielnya. Jednostavno smo se raspali i to je sve što mogu reći”, rekao je vidno uzrujani Wenger.

Navijači rekli što misle

A kako će tek na ovo reagirati u klubu? Emirates stadion bio je rasprodan za uzvratnu utakmicu Arsenala i Bayerna, ali nakon debakla navijači su vratili čak 30 tisuća ulaznica! Reakcija koja dovoljno govori što se misli o situaciji u klubu.

Većina se sada zabavlja sa nasljednikom Wengera, a mnogi ga vide u treneru Juvetnusa, Allegriju. Osim njega, engleski mediji tipuju na: Leonardo Jardim (Monaco), Roger Schmidt (Bayer Leverkusen) i Thomas Tuchel (Borussia Dortmund).

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/foto-to-majstor-radi-twitter-profilu-bayerna-pogledajte-se-narugao-arsenalu/

Komentari

komentara

« Povratak