GOSPODSKI POTEZ: Navijači Liverpoola oduševljeni Courtoisovom objavom na Twitteru!

FOTO:

Thibaut Courtois sinoć je bio apsolutni heroj Real Madrida u finalu Lige prvaka. Ono čime je posebno oduševio nogometnu javnost je objava na Twitteru nakon utakmice.

Klasa i gospodin

Real Madrid je sinoć došao do pobjede u finalu Lige prvaka, protiv Liverpoola.  Jedini i pobjedonosni gol je zabio Vinicius Junior u 58. minuti.

Međutim, jedan od junak „kraljeva“ definitivno je i vratar Zhibaut Courtois koji je s nekoliko maestračnih obrana spasio svoju momčad.  Očekivano, Courtois je proglašen za igrača utakmice.

I nakon utakmice, Belgijac je oduševio javnost i to  svojom objavom na Twitteru.  Naime, on je jutros poslao poruku navijačima Liverpoola koji su sinoć doživjeli užasno iskustvo prilikom ulaska na stadionu Stade de France. Dio njih je, usprkos tome što su imali ulaznice, ostao zaključan ispred stadiona,. Razlog su navijači koji su ušli na stadion na silu i bez ulaznica.

Thibaut je tako napisao:

„Žao mi je navijača Liverpoola zbog načina na koji su sinoć tretirani od strane policije. Nadam se da će svi sigurno stići svojim kućama!”

Komentari

komentara

« Povratak