GOSPODSKI POTEZ VLAHOVIĆA: Srpski napadač ovim potezom oduševio domaću javnost…

FOTO:

Srpski napadač, Dušan Vlahović, danas je jedan od najboljih napadača na svijetu. Inače izdanak slavne Partizanove škole trenutno vrijedi čak 75 milijuna eura što znači da je među najvrjednijim nogometašima na svijetu.

23-godišnji Beograđanin trenutno se nalazi u Staroj Pazovi gdje se priprema s reprezentacijom za uvodne kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine. ‘Orlovi’ prvo kolo otvaraju domaćim susretom protiv Litve, a tri dana poslije čeka ih gostovanje kod Crne Gore. U skupini G još se nalaze Mađarska i Bugarska pa se bez imalo razmišljanja može kazati kako su Srbi apsolutni favoriti za osvajanje prvog mjesta. A i nekako je vrijeme da se nađu na Euru s obzirom da ih nije bilo od 2000. godine kada su došli do četvrtfinala.

A upravo je Dušan Vlahović pokazao koliko je odlična atmosfera u reprezentaciji. Naime, ovaj napadač Juventusa oduševio je domaću javnost zbog ponašanja prema jednom velikom i poznatom navijaču Juventusa, Maksimu Ristiću. Naime, Maksim mu je prišao i predstavio se: “Ja sam Maksim Ristić, predsjednik Fan kluba Juventus Srbija”, izgovorio je simpatični mladić te izazvao oduševljenje kod Vlahovića.

Srpski napadač potom je imao ugodan razgovor s Maksimom te su pričali čak 30 minuta. Odgovarao mu je na sva pitanja, otkrio i neke pikantarije iz svlačionice Juventusa, a ujedno i pokazao interes za rad fan kluba “Stare dame” u Srbiji.

Složit ćete se kako bi mnogi poznati nogometaši samo opalili fotku, možda progovorili jednu ili dvije rečenice, ali ne i Dušan Vlahović koji je ovim potezom oduševio srpsku javnost.

Inače, Juventus Fan Club Srbija ima gotovo 8 tisuća fanova na Instagramu te gotovo 4 tisuće na Facebooku što je zaista velika brojka. Maksim i društvo često organiziraju putovanja na utakmice i razna druženja svih navijača talijanskog velikana na ovim prostorima… Za analizu utakmice Bosna i Hercegovina – Island kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak