GOSPODSKI PRIMLJEN PORAZ: Evo što je trener Bodoa rekao nakon utakmice

FOTO:

Trener Bodoa Kjetil Knutsen te igrači Vetlesen i Sampsted su na press konferenciji nakon utakmice bili vidno razočarani takvim ishodom za njihovu momčad koja je propustila prvi put u svojoj povijesti plasirati se u Ligu prvaka. Bodo/Glimt europski put nastavlja u skupinama Europa lige.

“Zadovoljan sam kako smo igrali, dobro smo se nosili s Dinamom kojeg se nismo uplašili iako je Dinamo jači od nas. Trudili smo se koliko smo mogli. Mi nismo imali što izgubiti u ovoj utakmici, došli smo igrati za gušt. Dominirali smo nakon 2:1, imali smo momentum, ali ga nismo uspjeli zadržati i onda nam je Dinamo uzeo loptu te smo se slomili nakon trećega gola.”, rekao je trener Bodoa koji je potom pohvalio Dinamo:

“Dinamo je dobra momčad s jako kvalitetnim pojedincima. Nivo nogometa u Ligi prvaka je jako visok, a ja tamo nemam iskustva pa vam ne mogu reći. Ligu prvaka sam gledao samo na televiziji pa nisam prava osoba da vam nešto kažem o tome. Dinamo je sjajan klub, navijači su bili fantastični i želim im sve najbolje u Ligi prvaka.”.

Jednog novinara zanimalo je zašto je Kuntsen odlučio izvaditi najbolje igrače u drugom poluvremenu:

” Morali smo ih izvaditi jer nisu više mogli jer igramo na dvije fronte. Ne mogu igrači to sve izdržati. Neki su bili stvarno premoreni, a dugoročno ćemo raditi na tome da podignemo fizičku formu. Ne, ne žalim što sam ubacio mlade igrače jer sam i njima morao dati šansu. Negdje dobiješ, negdje izgubiš, morao sam napraviti to što sam napravio.”.

Komentari

komentara

« Povratak