GOSPODSKI PRIMLJEN PORAZ: Evo što su dinamovci rekli nakon poraza u Norveškoj

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb nije se najbolje proveo na sjeveru Norveške kod tamošnjeg prvaka Bodo/Glimta. Naime, norveški sastav slavio je s minimalnih 1:0 zahvaljujući pogotku Amahlija Pellegrina u 37. minuti.

Uzvratni ogled u kojem će hrvatski prvak morati tražiti pobjedu za plasman u elitno klupsko nogometno natjecanje igra se sljedeći tjedan u srijedu. Susret su poslije prokomentirali Boško Šutalo i Luka Ivanušec:

“Mogu reći da smo prvih 20 minuta kontrolirali utakmicu, a onda pali. Dobili smo gol iz ubacivanja, znali smo da su tu najopasniji. Imamo se čemu nadati u Maksimiru. Derbi i put su utjecali na nas, bili smo malo umorni. Ne bih u tome tražio alibi. Bruno Petković nije uspio realizirati onu šansu na kraju susreta, ali što je tu je. U uzvratu nas čeka domaći teren, tražit ćemo prolaz”, rekao je Boško Šutalo za Arenu Sport.  Luka Ivanušec je dodao:

“Rezultatom nismo zadovoljni, no moramo priznati da su bili u prvom poluvremenu i da su mogli biti uvjerljiviji. Šteta zbog par situacija, mogli smo i bolje proći. Umjetna trava je utjecala na nas, no nećemo tražiti izliku. Bili su bolji, posebice u prvom dijelu.U uzvratu bi priča trebala biti drugačija i sve bi trebalo bolje izgledati.”

Komentari

komentara

« Povratak