GOTOV POSAO: Osijek prodao igrača za milijun eura!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš je ove sezone prodao igrače u iznosu od 6,3 milijuna eura. Najzvučniji odlasci su svakako Beljo, Ivušić, Kleinheisler i Škorić.

A prodaje se nastavljaju i u novoj sezoni. Naime, klub je preko službene stranice potvrdio kako je 25-godišnji branič Yevgen Cheberko prodan u američki MLS klub Columbus Crew. Osijek je dobio odštetu od milijun eura uz moguće bonuse.

Podsjećamo, prije utakmice s Rijekom u 27. kolu HNL-a došlo je do manjeg incidenta u Osijeku. U gostujućoj momčadi za taj susret nije bilo Čeberka iako nije imao suspenziju niti je bio ozlijeđen. Razlog njegovog preskakanja okršaja s direktnim konkurentom za treće mjesto bio je danas zaključeni transfer.

Čeberko je treneru Borimiru Perkoviću uoči putovanja rekao da se ne osjeća spremnim za put te je ostao u Osijeku. Navodno je riječ o tome da se Čeberko ljuti na klub. Naime, Osijek je tada odbio ponudu vrijednu milijun eura iz američkog MLS-a za svojeg braniča.

Čeberko je silno htio otići, ali je uprava donijela odluku da nakon odlaska Mile Škorića u Kinu ne može dozvoliti prodaju još jednog važnog prvotimca. Nakon toga se Čeberko dodatno naljutio te je i izbačen iz momčadi. Kasnije se javno ispričao i sve je izglađeno.

Komentari

komentara

« Povratak