Gotovo 15 godina nakon potpisivanja ugovora s Barcelonom: Ronaldinho konačno otkrio zašto je odabrao baš katalonski klub

FOTO:

Brazilski čarobnjak Ronaldinho je u Barcelonu prešao iz PSG-a, u ljeto 2003., za 30 milijuna eura. Danas, gotovo 15 godina nakon, otkriva kako je gotovo završio u Manchester Unitedu.

Čovjek od riječi

Iako je bio povezivan s Manchester Unitedom, Ronaldinho je na kraju ipak odabrao Barcelonu u kojoj je proveo možda i najplodnijih pet godina svoje karijere. Što je presudilo?

Gotovo sam završio u Unitedu.“, otkrio je 38-ogodišnji Ronaldinho za FourFourTwo.

„Samo su me sati dijelili od odlaska u Englesku, ali morao sam održati obećanje. Naime Sandro Rosell me pitao prije izbora, hoću li doći igrati u Barcelonu ako on postane predsjednik. Pristao sam, štoviše obećao sam da hoću.“, objasnio je Brazilac te nastavio:

„Sandro je postao predsjednik i morao sam održati obećanje. Bili su to brzi pregovori i na kraju sam morao odbiti Engleze.“

„Dobro sam odabrao, nije mi žao što sam tamo proveo pet godina. Brazilci vole Barcu.”, smatra Ronaldinho.

„Iskreno govoreći, nedostaje mi. Bilo je to pet fantastičnih godina. To je klub koji voli talentirane igrače. Nigdje nije kao u Barceloni i uvijek se rado tamo vraćam.“, zaključio je dosljedni Ronaldinho Gaúcho.

Komentari

komentara

« Povratak