Gradski rivali iz Manchestera ušli u „rat“: City i United žele istog igrača!

FOTO:

Manchester City i Manchester United su, prema pisanju britanskih medija „zagrizli“ za istog igrača. Sad je pitanje tko će imati bolje pregovarače.

Gradski rivali u „ratu“

Ne događa se prvi put da gradski rivali iz Manchestera, United i City žele dovesti istog igrača. Primjerice, u siječnju ove godine, i City i United su javno izrazili želju za dovođenjem Alexisa Sancheza iz Arsenala. Pep Guardiola je duže vrijeme isticao Čileanca kao idealnog za City no on je na kraju završio u Unitedu.

Osam mjeseci kasnije, opet isti scenarij. Isti igrač je na listi prioriteta obaju manchesterskih klubova. Radi se o Portugalcu Rubenu Nevesu iz Wolverhampton Wanderersa. Neves je zasjao prošle sezone u dresu Wolvesa, koji su uz njegovu pomoć konačno ove sezone ušli u Premier ligu.

Portugalac je prošli mjesec potpisao novi ugovor do 2023., a kako bi se donekle osigurali, Wolvesi su na njega stavili otkupnu klauzulu od oko 15 milijuna funti. Usprkos tome, činjenica je kako taj iznos ne bi trebao biti problem ni za jedan od klubova iz Manchestera.

JAVNOST JE ZGROŽENA: Egipatski nogometnih savez Salahu poslao jako ružnu prijetnju!

Komentari

komentara

« Povratak